Kära bloggläsare! Som ni märkt den här gångna hösten så har det varit ytterst sparsamt med blogginlägg. Bloggerskan själv är den första att beklaga detta, men tiden har helt enkelt inte räckt till. Som tur var har tiden återkommit nu och det har blivit ett intensivt skrivande de senaste veckorna. Därför kommer det många inlägg på en gång istället. Kanske inte riktigt det som är tanken med en blogg men det är vad som krävs för att komma ikapp och komma i fas inför det nya ridåret.

Så nu hoppas jag bara att ni tar er tid att läsa och titta lite extra på bloggen! Ni kan till exempel spana in bilder från årets Sommarkurser, Hösten på Tunarp, den soliga Helgkursen 14-16 september, Terränghoppningskursen 5-7 oktober eller Terränghoppningskursen 26-28 oktober. Missa heller inte inlägget och bilderna från årets Hubertusjakt där ni också kan klicka er vidare till filmklippet från det spännande upploppet. Dessutom väntar Månadens hästar (och Månadens ponny) också på att få lite uppmärksamhet – Newton och Timjan i september, Othello i november och Owett i december. Under oktober skulle det varit Nocetts tur att få sin presentation men den månaden får stå lika tom som hans spilta i stallet. Vi saknar dig Nocett…

Trevlig läsning önskar bloggerskan!

Bild från årets Hubertusjakt

Bild från årets Hubertusjakt