Det har varit en minst sagt kylig vecka här på Tunarp. Natten mellan torsdag och fredag kröp temperaturen ner en god bit under 20 minusgrader och allt vatten i vinterstallet frös till is. Brrrrr! Det enda som kan göra att man har visst överseende med kylan är väl att det också är fantastiskt vackert. Soliga och kalla vinterdagar med frostiga träd och snö som knarrar under skorna när man går. Det blir ännu bättre när vi tar oss ut på en härlig tur i snön där hästarna får sträcka ut i galopp uppför snöklädda sandvägar och fält. Magiskt! I rasthagarna får hästarna äta lite extra för att hålla värmen. Unghästarna livar upp stämningen genom att busa lite emellanåt medan de äldre hästarna förstrött tittar på. De hoppas nog alla att det är deras tur att få rida ut i skogen nästa gång.

Kalla dagar i hagen