Ännu finns det några fina gula löv kvar på träden och Tunarp är inbäddat i ett fuktigt men stundtals ganska mysigt höstväder. November närmar sig och det är snart tid att dra sig in i ridhuset för vintersäsongen. Snart tid att fundera på roliga projekt och nya idéer inför vinterns ridskola och vårens helgkurser. En del goda idéer har dock förverkligats redan denna helg. På initiativ av en av bloggerskans fantastiska kollegor, Sarah Augustsson, så har vi nämligen haft Föräldradag på ridskola. Närmare fyrtio barn och föräldrar deltog i olika aktiviteter såsom prova-på-ridning för föräldrar och lektioner med kadrilj där barnen fick rida i par tillsammans med sina föräldrar. Det var minst sagt en succé som vi givetvis hoppas kunna upprepa inom kort! Dessutom var det också Terränghoppningskurs denna helg där ett gäng modiga och glada ryttare tog sig an både hoppning på fält och i skogen. Verkar onekligen vara en god idé att fortsätta även med den typen av kurser framöver. En kort sagt rolig och inspirerande helg för alla inblandade!

Uteritt på Föräldradagen