Du kanske tror att allt spännande och väsentligt sker i stallet eller kanske under ridlektionerna. Men där tar du fel, för det verkar som att det är i hagen det händer. Det är i hagen som hästarna visar alla sidor av sig själva. I fredags när vi vandrade upp i hagen för att hämta in hästarna möttes vi av en flock vildhästar. I vinden och regnet på Upploppsfältet kom alla, vanligtvis lugna och beskedliga hästar, stormande mot oss i full galopp. Vilda bocksprång och stegringar följde därtill, från de mest oväntade håll. Fascinerande! Som tur var lugnade de ner sig till slut och lät sig fångas och på lördagen låg de istället och sov när vi kom ut. Det är också i hagen som nya vänskaper och kärlekar uppstår. För några veckor sen skrev jag ju om Epok som blivit ensam kvar då hans stora kärlek Aurora flyttat. Nu verkar han som ni kan se ha hittat en ny partner – vackra Juliette. Vad händer i hagen nästa vecka mån tro…

Epok och Juliette