Sommaren är nog kort, i alla fall när den susar förbi i den här hastigheten. Flera veckor har passerat utan några inlägg här på bloggen, trots att vi redan är inne på femte sommarkursen för i år. Bloggerskan lovar bättring och många fina inlägg är på gång! För att sammanfatta sommarkurserna så här långt får man nog säga att vädret, precis som vanligt, spelat en stor roll. Det har varit ganska mycket regn men även en del värmande sol, som tur var verkar de flesta veckorna ha fått sin beskärda del av båda. Det har varit framgångar på ridbanan, härliga turer i skogen men också en del tårtor. Precis som det ska vara med andra ord. Hästarna är i fin form och i stort sett alla har kunnat gå med i ridningen i någon utsträckning, vilket känns extra roligt. Och sommaren må väl vara kort men det är utan tvekan den mest intensiva perioden här på Tunarp så det är bara att försöka hänga med och njuta av allt som händer här!

Fältövningar på Väglången Vecka 26