Att skiljas är att dö en smula, och nog känns det i hjärtat när vi efter 24 år tar farväl av Aurora. En fantastisk häst som vunnit många beundrare och beundrarinnor under årens lopp. En otroligt pigg och arbetsvillig kollega som trots sin höga ålder aldrig tappat fart. Om inte annat så har hon tydligt visat oss alla hur en galopp i skogen egentligen ska gå till. För det finns nog ingen annan häst som njuter så av att få spränga fram i skogen som Aurora. Hon ska nu välförtjänt få spendera sina sista år som pensionär på lite sydligare breddgrader (alltså i Skåne) och vi hoppas hon kommer få en härlig tid där.

En annan häst som också kommer lämna Tunarp är Nimbus. Han har bara varit här i två år men vi har nu valt att lämna tillbaka honom då han, trots trevliga egenskaper som ridhäst, varit alltför bråkig och svårhanterlig i stallmiljön. I utbyte får vi en sexårig ponnyvalack som vi hoppas kommer fungera bra i verksamheten. Har ni några namnförslag på bokstaven T till denna lilla ponny kan ni väl höra av er!

Aurora och hennes trogne kavaljer Epok