Äntligen är den färdig – den uppgraderade versionen av Bruna vägen! Bruna vägen undrar några av er, vad är det? För er som red på Tunarp innan 2000-talet ringer det kanske fler klockor. Bruna vägen var nämligen en terrängbana som låg i skogen mellan Eriksgatan och Sandhemsvägen. Banan bestod av nio hinder och låg precis som Hamburgbanan på en liten skogsstig. Efter hindren avslutades banan med en snabb galopp uppför en lång sandbacke. Nu har bloggerskan personligen åter röjt denna fina ridväg från träd, grenar och gamla ihopfallna hinder. Tyvärr, för er som hoppats på det, så kommer det inte byggas några nya hinder utan istället blir den nya Bruna vägen en riktigt grym och lång galoppstig. Den har redan provgalopperats och kändes mycket bra kan vi rapportera. Något att se fram emot under kommande uteritter på Tunarp helt enkelt!

Bruna vägen