Det är går inte att vara nog entusiastisk över våren. Känslan av att ha överlevt den mörka och kalla årstiden är extra påtaglig på kvällarna då solen håller sig kvar efter klockan sex och man kan ta av sig mössan igen. Skogen luktar så där härligt som den bara gör på våren, en frisk doft av fuktiga löv, jord och barr. När man promenerar runt på Tunarp så känns också en lätt doft av nyfällt timmer då vi precis röjt i flera av hagarna kring stall och huvudbyggnader. Det kommer bli väldigt fint och ni ryttare kommer till exempel kunna njuta av nya vyer utöver ljungheden vid Stora terrängbanan. Kanske är det helgens roliga Intensivkurs i hoppning som fått igång inspirationen för helt plötsligt förvandlas stockar och ris till potentiellt hindermaterial. Hur många terrängbanor tror ni man kan bygga av den här timmerhögen?

Material till Tunarps nya terrängbana?