Snön ligger vit på fur och gran. Snön ligger vit på hela Tunarp och även om det är lite sent att få julkänslor så här års så är det härligt med vinter igen! Idag var det dessutom dags för Tunarpscupen, en utbytestävling mellan Tunarps Fältrittklubb och Ulricehamnsbygdens Ridklubb. Tunarpscupen har funnits i några år nu och den här helgen var det hopptävling med stilbedömning som gällde. Det blev en väldigt spännande tävling där det slutade oavgjort för både ponnylagen och hästlagen. Det blev dock individuella segrar för TFRKs ryttare genom Linnea Nalbin på Katinka i ponnyklassen och Amanda Syrén-Kronqvist på Moletow i hästklassen. Stort grattis till er!

Du kan läsa mer om Tunarpscupen och se fler bilder från tävlingen på TFRKs nya hemsida www.tunarpsfaltrittklubb.se!

På veckans bild syns ryttarna i Tunarps Fältrittklubbs ponny- och hästlag som kämpade och red väl under dagens hopptävling i Tunarpscupen. Från vänster är det Agnes Rosell (Leonardo), Sofia Larsson-Utas (Hassan), Stina Ås (Miranda), Moa Fransén (Jasper), Amanda Syrén-Kronqvist (Moletow och Othello), Petra Elf (Liesel) och Helén Davidsson (Owett). Med i lagen men som saknas på bild var dessutom Linnea Nalbin (Katinka), Jonna Persson (Hamlet), Ellinore Johansen (Neptun) och Amanda Eriksson (Klarinette).

Tunarps Fältrittklubbs lag i Tunarpscupen 20120122