Tunarp är täckt med ett puder av snö och på Parkdammen ligger ett tunt lager is. På promenaderna genom skogen förvånas man över hur tyst det är på gården så här års. Vinden blåser inte, fåglarna sjunger inte, hästarna mumsar tyst i hagarna och det är knappt några människor här. Det känns som att hela Tunarp ligger i dvala och väntar på att få vakna till liv igen när våren kommer. Fast det är nog mest en känsla, under ytan är det mycket som är på gång.  På ridskolan planeras det för fullt inför vårterminens olika aktiviteter och inför den kommande säsongen med helg- och sommarkurser har förberedelserna redan börjat och tankeverksamheten likaså. Vilken ridlärare ska jobba när? Hur ska det nya hindret på Stora terrängbanan se ut? Ska vi äntligen hinna röja fram den där nya galoppvägen? Ska vi tillverka några föl i år? Hur ska vår monter på Göteborg Horse Show se ut? Vad ska vi skriva om på bloggen…?

Det är nytt och år nya möjligheter. Härligt!

Solnedgång över Parkdammen