Det är nytt år och dags att presentera hästarna på Tunarp 2012. Bortsett från att fina Variant och Pollux lämnade oss under föregående år har det inte skett några större förändringar på hästsidan. Det gjordes inga inköp av nya hästar och det blev inte några föl heller.  Det finns därmed 42 hästar på gården varav 32 stora hästar och 10 ponnyer. På väg in i ridverksamheten är Umbra som blir fem år till sommaren.

Stora hästar: Aurora, Devina, Epok, Fanfar, Gaya, Gazette, Jasper, Joline, Juni, Juliette, Klarinette, Lafayette, Lancelot, Leonardo, Milos, Miranda, Moletow, Neptun, Newton, Nimbus, Nocett, Othello, Owett, Paloma, Sonett, Tango, Thoreau, Tindra och Troja.

Ponnyer: Emil, Glimmer, Hamlet, Hassan, Katinka, Liesel, Russin, Timjan och Totte.

Unghästar: Umbra, Velvet, Verdi och Viggo (ponny).