År 2011 går mot sitt slut och vi kan se tillbaka på ett fantastiskt ridår här på Tunarp.  Hundratals ryttare har besökt gården för att delta i någon av våra Helgkurser, Sommarkurser, Intensivkurser eller Hubertusjakter. Några var också väldigt nöjda efter att ha prövat årets nyhet, Terränghoppningskurs, och nästa år blir det fler sådana kurser. Det har blivit tusentals timmar med härlig ridning och vi hoppas att vi ses igen nästa år! Glöm inte bort att kika på hemsidan www.tunarp.se för att spana in nyheter och lediga platser på nästa års kurser. (Tyvärr har hemsidan legat nere ett tag men den kommer förhoppningsvis igång igen inom kort.)

På ridskolan har det också varit ett mycket positivt år. Under hösten slog ridskolan rekord i antalet ryttare, nästan 100 stycken, vilket är roligt och vi hoppas att ännu fler upptäcker vår trevliga ridskola nästa år. Tunarps Fältrittklubb anordnade många uppskattade klubbaktiviteter under året såsom uteritter, hoppträning, juniorläger, helgkurser, hästkunskapskurser, luciashow och mycket mer.  Vi ser redan fram emot nästa termin!

Hästarna har som vanligt gjort ett strålande jobb och vad vore väl Tunarp utan alla dem? Fyra av våra unghästar har börjat gå med i verksamheten, Tango, Tindra, Troja och lilla Timjan, och vi hoppas de fortsätter utvecklas lika fint även kommande år.  Nykomlingarna från 2010, Paloma och Nimbus, verkar trivas allt bättre i verksamheten och i hästflocken. Du har väl förresten inte missat att du kan läsa mer om hästarna här på bloggen? Under Månadens häst/Månadens ponny presenteras hästarna en efter en och har vi inte skrivit om din favorit ännu så kommer det kanske ett inlägg snart.

Veckans bild är taget i början av året och det går knappt att föreställa sig att det var så mycket snö då med tanke på årets gröna jul. I fem månader låg snön förra vintern och nästan en meter snö blev det till slut. En massa skottning blev det tyvärr också men vackert var det onekligen!

En snötäckt Tunarp i början av 2011