Allt var kanske inte bättre förr men nog händer det att man minns saker ur det förflutna som i ett visst skimmer. Tunarp var nog lite grönare och galopperna lite längre. Sommaren var soligare och alla var glada. Hästarna var också högre, snabbare och vildare. Eller? Vi tycker nog att de hästar som vi har i stallet idag är väldigt fina och vi är stolta över att de flesta ryttare verkar kunna hitta minst ett par favoriter bland dem. Men på Veckans bild kommer ändå några favoriter från förr som fått många ryttares hjärtan att klappa lite extra. Året är 1992 och de står uppställda med sina ryttare på stallplanen under ett av sommarens ridläger. Guldstjärna till dig som känner igen dem alla! En av dem lever ju förresten fortfarande, gissa vem? Rätt svar redovisas i en kommentar till denna bilden om en vecka…

Gamla godingar