Sista helgkursen för i år är avslutad. Nu ser hästarna fram emot en lugn vinter innan Intensivkurserna drar igång igen i mars. Under tiden håller såklart ridskolan igång och där väntar bland annat årets Luciashow som ni ridskoleryttare inte får missa! I helgen var det Intensivkurs i hoppning som gällde och säsongens sista hopp för helgryttare är därmed avklarade. Både hästar och ryttare skötte sig fint och det känns alltid roligt att bli påmind om hur trevliga och hoppglada hästar vi har här på Tunarp. Tyvärr blev bilderna från kursen alltför suddiga, fotografen suckar och beklagar, så det fick bli en bild från en annan av årets helgkurser nämligen Terränghoppningskursen i oktober. På bilden syns Juni som hoppar ett av hindren på Stora terrängbanan. Härlig hoppning även den helgen. Hoppas vi ses igen nästa år, till dess får ni följa livet på Tunarp här på bloggen!

Juni hoppar på stora terrängbanan