Ponnyer är inte små upplagor av stora hästar. Ponnyer är ponnyer. De kan ibland vara envisa, busiga, otåliga och till och med lite omöjliga.  Det kan nog vara svårt för oss vuxna som inte längre rider ponny att förstå exakt vad som försiggår i huvudet på en ponny. (Bloggerskan själv fick känna på detta då hon satt upp på en småbusig ponny i helgen!) Det kan många gånger vara en större utmaning att rida en ponny än att rida på en stor häst men nog är det väl också därför som ponnyryttare blir så duktiga? Dessutom är ju ponnyer tokigt charmiga, roliga, söta och underbara! Så det är nog inte konstigt att Tunarps ponnyer är så omtyckta och att många hör av sig till oss och vill att vi skriver ännu mer om dem. Under helgen var några av Tunarps ponnyer och hoppade på Hamburgbanan, en av Tunarps terrängbanor. På Veckans bild syns Glimmer när han flyger fram över framhoppningshindret.Väldigt stiligt!

Glimmer hoppar på Hamburgbanan