Ridskolan är i full gång och vi gläds extra mycket åt att att vi fått många nya ryttare på ridskolan denna termin. Det känns alltid roligt att få hälsa nya ryttare välkomna till oss, oavsett om det är nya ridskoleryttare eller nya ryttare som kommer på någon av våra ridkurser, och vi hoppas ni kommer trivas! Nya ridskoleryttare betyder ju dessutom också nya medlemmar i Tunarps Fältrittklubb. Klubben satsar extra mycket på ridskolans juniorer det här ridåret och kommer tillsammans med Tunarps Säteri att anordna många roliga aktiviteter utöver ridundervisningen, till exempel hästkunskapskursen ”Mer än bara ridning”, Ponnykul, dagridläger, extra hoppträning och tävlingar. Den här helgen anordnades lägret ”24 timmar i stallet” under ledning av systrarna Ida Karltorp och Moa Mossberg. Under lägret, som mycket riktigt pågick i ett helt dygn, fick 15 entusiastiska juniorryttare pyssla med hästarna, hjälpa till i stallet, tävla, titta på film, gå spökvandring och mycket mer. Om man lyssnar till lägrets deltagare, som är med på Veckans bild, kan man inte tolka det som annat än en succé! Förhoppningsvis blir det fler läger och många andra klubbäventyr framöver.

De glada lägerdeltagarna i helgens ”24 timmar i stallet”