Det är nu tredje året som vi erbjuder Intensivkurser i hoppning eller dressyr och det är roligt att se att efterfrågan på dessa kurser ökar! Kurserna är till för dig som vill träna lite extra på dressyr eller hoppning på våra fina hästar. Kurserna pågår under två dagar, lördag till söndag, vilket kan vara praktiskt om du inte vill ta ledigt från jobbet. Och nog kan vi lova att två dagar räcker för det är ju som sagt intensivt och viss träningsvärk kan förekomma! Känner man för att lindra den och unna sig något extra kan man ju dessutom passa på att boka in lite massage efter ridningen hos Tunarps egen massör. Denna vinter håller vi sammanlagt sex kurser under följande datum:

Intensivkurser i dressyr: 12-13 november, 3-4 mars, 17-18 mars.

Intensivkurser i hoppning: 26-27 november, 10-11 mars, 24-25 mars.

Det finns fortfarande platser kvar för dig som är intresserad av att gå en Intensivkurs och du kan läsa mer på vår hemsida www.tunarp.se

Tango hoppar. Kom och hoppa på Tunarp du med!