Sista sommarkursen är avslutad och vi vänder blickarna framåt mot nästa veckas ridskolestart och höstens helgkurser. Först tar vi dock en återblick till sommaren. Under tio veckor har det nämligen varit full aktivitet här på gården med anledning av sommarens ridkurser. Svettiga banpass har blandats med härliga uteritter i solen (även några i regn) och bad med hästarna i Stråken. Det har varit pigga hästar, lyckliga ryttare, trötta ryttare, Snitseljakt, skratt, ömma muskler, gymkana, terrängbanor, framgångar, fältövningar, glada norrmän, busiga ponnyer, grillad korv med brännboll till och en eller annan tårta till följd av någon ofrivillig avsittning…  Säkerligen har det blivit en hel del oförglömliga minnen från sommarens ridäventyr här på Tunarp! Bloggerskan har även hon haft fem underbara arbetsveckor på Tunarp och passar nu på att dela med sig av lite bilder. Hoppas vi ses igen nästa sommar!