Sommaren på Tunarp är underbar, även om den gärna hade fått vara några veckor längre. Alla ni som besökt Tunarp under sommaren instämmer nog när vi säger att gården verkligen visar upp sig från sin bästa sida så här års. Vart man än vänder sig, vart man än rider möts man av vacker grönska i Tunarps omväxlande natur. Har man dessutom vädergudarna på sin sida blir upplevelsen ännu härligare.  På dagtid är det full aktivitet i stall och på ridbanorna och hästarna har sin tuffaste arbetsperiod på hela året. Men på kvällarna sänker sig lugnet. Då finns det tid att njuta av utsikten från sin bostad eller titta till hästarna som strövar runt och betar i sina stora hagar. Ja det finns verkligen goda skäl till att både ridgäster, hästar och vi som bor här på gården längtar till den här årstiden! Här kommer några bilder som naturligtvis bara kan ge en tvådimensionell påminnelse om hur sommaren här på Tunarp kan se ut. Vill man ha den äkta upplevelsen finns det bara ett alternativ: Att åka hit.