Tidigare under våren skrevs ju ett inlägg där vi bland annat berättade om stallets ”kärlekspar”. Även om vi nu inte vet exakt hur hästarna känner för varandra så finns det i alla fall vissa av dem som verkar tycka om varandra och som oftast går tätt tillsammans ute i hagen. Lafayette och Milos, Epok och Aurora, Nimbus och Paloma, Liesel och Hamlet, Totte och Russin är kanske de par som man tänker på först och främst. Sen finns det såklart andra som verkar trivas i varandras sällskap såsom Leonardo och Joline (som är halvsyskon), Klarinette och Owett (mor och son), Gaya och Devina, Tango och Thoreau… Ja det finns säkert ännu fler. Men kärleken kommer och kärleken går, så även i hästarnas värld. Därför passar det kanske bra att rapportera lite om sommarens nya par, Lafayette och Pollux, som också är med här på veckans bild. Vem som lämnade vem av Milos och Lafayette är oklart men Milos syns numera uppvakta Juni. Som sagt, senaste skvallret inklusive bildbevis för er som önskar hålla er uppdaterade!

Pollux och Lafayette. Nya kärleksparet?