Dags för ett nytt inslag på bloggen – Veckans bild! Under större delen av sommaren har bloggerskan slitit sitt hår över en död dator som gjort det omöjligt att komma åt alla fina bilder hon tagit under sommaren. Men nu ser det ut att bli lite ordning på den fronten. För just bilder verkar vara något som ni bloggläsare tittar mycket på och uppmärksammar. Tanken med veckans bild är att antingen presentera en bild som visar något aktuellt från livet här på Tunarp eller en bild från arkivet. Hoppas ni kommer uppskatta det!

Veckans bild den här veckan är tagen under utsläppet i nya hagen (på fältet Grytan) i torsdags. Hästarna har ju gått i den stora härliga Djurgårdshagen hela sommaren men runt vecka 31 brukar det vara dags att byta till ett nytt bete. Vanligtvis blir hästarna lyckliga och lite skuttiga första dagen vi släpper dem där. Den här gången var det extra spännande eftersom våra två femåriga ston Tindra (längst till vänster i bild) och Troja (längst till höger i bild) fick komma ut i den stora flocken för första gången. Det blev en fantastisk uppvisning med spända muskler och vilda rusningar runt i hagen! På bilden hälsar de på barndomskompisen Tango som gått i den stora flocken sedan förra året.

Tindra och Troja i nya hagen