Liesel

Liesel

Liesel är en pigg, glad och sprallig liten ponny som köptes in till Tunarp sommaren 2005. Efter snart sju somrar här på gården har hon blivit duktig på både hoppning, dressyr och uteritter. Precis som många andra ponnyer hittar hon ibland på lite bus men det verkar inte göra henne mindre omtyckt. För att Liesel är populär råder det inga tvivel om. Hennes trogna fans har redan hört av sig flera gånger för att önska fler bilder och inlägg om just henne!

När Liesel kom till oss anade vi dock inte att hon bar på en liten hemlighet. Hon var nämligen dräktig med Timjan! Visst blev hon lite rund men det blir ju de flesta av ponnyerna på vintern. När hon sedan lade sig ner och fölade mellan två ridlektioner blev vi mer än förvånade. Något kunde hon väl ha sagt? Som tur var gick allting bra ändå och Timjan har vuxit upp och blivit en trevlig och glad ponny han med. Nu i sommar har han dessutom börjat gå med i verksamheten och kanske kan han bli en ny favorit precis som sin mor.

Fakta Liesel
Född: 1999
Härstamning: Okänd
Färg och tecken: Mörkbrun
Övrigt: Inköpt 2005 från Tyskland. Mor till Timjan född 2006.

Timjan och mamma Liesel i paddocken