Fanfar

Fanfar

Om man ska välja ett ord som beskriver denna stora och stiliga valack så är det nog ordet ”Fantastisk”. Det är i alla fall så Fanfar ofta beskrivs av sina ryttare. Fantastisk att ha i skogen och vid ridning på banan. Fantastisk snabb och stark fast samtidigt smidig och följsam. Han kräver en erfaren ryttare som kan uppskatta och behärska hans snabbhet och styrka men för den som gör det väntar en härlig ridupplevelse.

Fanfar är inte bara en favorit bland många av våra ryttare. Även bland ridinstruktörerna är han omtyckt för sina goda egenskaper som täthäst under uteritter. Utan att tveka tar han sig fram på stigar och vägar i skogen, över fält och genom vatten. Han vet precis var galopperna ska vara och man behöver knappast be honom två gånger om att sträcka ut lite extra. Med andra ord beklagar även vi oss över att vi inte får rida fantastiske Fanfar tillräckligt ofta.

Fakta Fanfar
Född: 1993
Far: Marduk
Mor: Pam
Morfar: Pegasus
Färg och tecken: Brun
Övrigt: Inköpt till Tunarp. Kallades innan det Pompejus. Helbror till Pollux och halvbror till Epok.

Fanfar njuter av livet