Våren har rusat förbi och med den alla vårens helgkurser. Under nio helger har våra ryttare njutit av natur, hästar och (för de flesta) ett härligt vårväder. Hästarna har till deras stora lycka fått komma ut i sina sommarhagar, vilket syns tydligt på deras runda magar! Egentligen skulle man bara vilja stanna tiden nu och njuta av ett underbart och sommargrönt Tunarp. För en hemvändande bloggerska finns det inget som går upp mot Tunarp så här års. Hästar, grönska, dofter som hör sommaren till och tystnaden som råder här på gården. Nej, det kan inte bli bättre.

Men lugnet infinner sig kanske mest kvällstid för på dagarna är det istället fullt ös som gäller då första sommarkursen redan dragit igång. Som vanligt är förväntningarna på topp och vi ser fram emot en riktigt härlig ridsommar. Tio veckor med svettiga dressyr- och hoppass, långa galopper på skogsvägar och fält, sånger skrivna av tokiga norrmän, hästbad i Stråken samt en del grillning och brännbollsspel väntar. Hoppas vi ses här i sommar!

Nimbus, Paloma och Epok i sommarhagen