Dags för sommarlov för alla Tunarps ridskoleryttare! Två terminer med roliga, lärorika och utmanande lektioner i dressyr, hoppning och teori är avslutade. Vi hoppas ni alla får en trevlig sommar och att vi ses igen till hösten när ridskolan drar igång igen vecka 35 (29 augusti-4 september).

Upprop inför ridskolestarten sker den 22 augusti klockan 18.30. Känner du någon som vill börja rida? Kom till uppropet för mer information och anmälan till någon av våra ridgrupper! Vid uppropet finns även möjlighet för nya juniorer att prova på ridning. Du som redan rider i en ridgrupp är automatiskt anmäld till samma grupp i höst och det kommer inte ske några större förändringar vad gäller ridgrupper och tider. Håll utkik på Tunarps hemsida www.tunarp.se under sommaren för information om ridskolan i höst. Information kommer även skickas ut till alla ridskoleryttare i slutet av sommaren.

Vill du tjuvstarta med ridningen redan innan terminen börjar kan du göra det under våra två ”Kom-igång-kurser” som hålls den 20-21 augusti för juniorer och 27-28 augusti för seniorer. Anmälan sker på info@tunarp.se!

Även Tunarps Fältrittklubb passar på att önska en solig sommar till alla sina medlemmar. Under våren har TFRK anordnat aktiviteter för både juniorer och seniorer. Besök gärna klubbens hemsida www.idrottonline.se/mullsjo/tunarpsfrk-ridsport och titta på bilder från några av vårens klubbaktiviteter.

Russin på Dagridläger 15 maj