Milos

Milos

En stilig svart springare. En trogen svart kavaljer. En pålitlig gentleman.  Ja, många ord kan beskriva Milos. Han är en av våra större hästar och med sina 20 år också en av de äldre. Milos och har tidigare tävlat i dressyr och passar bra för den som söker en välutbildad läromästare inom detta område. När han kom till Tunarp fick han också pröva på hoppning på banan och i terrängen, kanske för första gången i sitt liv. Han var mycket entusiastisk även om tekniken inte var den bästa i början. Numera är han en säker hopphäst med en mer ergonomisk hoppstil, något hans ryttare är tacksamma för.

När det gäller Milos och kärleken så vet nog många av er att han ständigt finns vid Lafayettes sida i hagen. Lafayette låter honom hållas och kärleken är nog besvarad även om hon sällan visar det öppet. När Lafayette lämnar hagen blir Milos dock mycket olycklig och han hälsar henne alltid välkommen när hon kommer tillbaka. En trogen svart kavaljer som vaktar sin vita dam.

Fakta Milos
Född: 1991
Far: Kardinal
Mor: Debbie Dee
Morfar: Krevad
Färg och tecken: Svart, vita hår i pannan och på nosrygg
Övrigt: Inköpt 2002.

Milos och Lafayette