Under sommaren besöker många familjer Tunarp och njuter av en härlig ridvecka där både föräldrar och barn kan vara med i en ridgrupp som passar deras riderfarenhet. Men visste du att det även finns möjlighet att komma och rida helgkurs tillsammans med sina barn? Både vår och höst finns det speciella helger då vi har en-två vuxengrupper och en barngrupp/ponnygrupp. Vanligtvis är det Allhelgonahelgen på hösten och Påskhelgen på våren som gäller. (Maila gärna info@tunarp.se om du har frågor.) Vårens Föräldra-barn-helg bjöd på idel leenden då samtliga ryttare utöver trevlig ridning fick njuta av något som inte kan beskrivas som annat än ett strålande sommarväder. Underbart!

Föräldra-barn-helg 22-24 april 2011 (Gazette, Glimmer, Epok, Katinka, Hamlet, Klarinette)

Ponnygruppen 22-24 april 2011