Hamlet

Hamlet

Hygglige Hamlet. En klippa när det gäller både hoppning och dressyr. En ponny som trivs lika bra i stallet som på ridbanan och som passar för både erfarna och mindre erfarna ryttare. Att han är populär bland många av våra yngre ryttare behöver väl knappast sägas. Hamlet kom till Tunarp år 2003 och går i ponnyhagen med resten av ponnyerna. Men även om Hamlet oftast är en välartad ponny händer det att ponnyerna tillsammans hittar på ett eller annat bus. Senast för någon vecka sedan lyckades de till exempel smita ur hagen! Som tur var hann de inte längre än till närmaste hösilagebal där de stannade…

Hamlet är en skimmel (vilket alltså betyder att han är vit, för er som inte kan så mycket om hästar), men visste du att han egentligen har en annan färg under? På sommarkurserna när vi badar med hästarna och han blir blöt har det nämligen visat sig att han egentligen är rosa och prickig! Hygglige Hamlet, lite av en överraskningarnas ponny trotsallt.

Fakta Hamlet
Född: 1995
Härstamning: Okänd
Färg och tecken: Skimmel
Övrigt: Inköpt 2003. Kommer ursprungligen från Danmark.

Hamlet hoppar