Våren 2010 lanserade vi ett nytt koncept på Tunarp – Intensivkurser. På intensivkurserna har våra ryttare fått en chans att under två dagar fokusera lite extra på hoppning eller dressyr. På dessa helger är det oftast som mest 10 ryttare så det finns goda möjligheter att till exempel prova på att rida olika hästar eller kanske njuta lite extra av en av sina favoriter.

Så varför komma till Tunarp för en intensivkurs? Vi går till våra ryttare som prövat för att få svar. Det som de flesta lyfter fram som positivt med just intensivkurserna är möjligheten att fokusera på dressyr eller hoppning under en hel helg. För intensivt blir det! Hemma på ridskolan kan man sällan träna så fokuserat på dressyr och ännu mindre på hoppning då många endast hoppar ett par gånger per termin. Att få lite extra sitsträning och att till exempel bli filmad då man rider upplevs också som utvecklande. Dessutom är det bra att kursen går endast lördag och söndag vilket gör att man inte behöver ta ledigt från jobbet. Att få rida på våra fina hästar är naturligtvis också något som alltid lockar.

Vill du prova på intensivkurs hos oss så kommer det även hösten och vintern 2011-2012 finnas möjlighet till det. Håll utkik på hemsidan www.tunarp.se för mer information!

Intensivkurs i hoppning 19-20 februari 2011 (Med Othello, Juni, Miranda, Gazette och Fanfar)